Cariere


cariere

Cariere in contabilitate – Alegeti una dintre carierele viitorului!

Sectorul economico-financiar se afla intr-o continua expansiune, iar firma noastra de contabilitate urmeaza un trend similar. Acesta este unul dintre motivele pentru care in permanenta, cautam persoane cu o pregatire de specialitate, dispuse sa se formeze si sa se perfectioneze alaturi de echipa Biroul Contabil.

Una dintre misiunile noastre este sa ne ocupam de activitatile clientilor astfel incat, in cel mai scurt timp, sa devina profitabile. De asemeni, ne interesam de multumirea tuturor angajatilor mai noi sau cu vechime, carora le dam posibilitatea sa experimenteze si sa progreseze pe plan profesional.

Incurajam stabilitatea specialistilor nostri, atat in plan profesional, cat si la nivel personal. Pentru ca mentinerea echilibrului intre aspectele vietii profesionale si a celei personale, le permite sa-si indeplineasca eficient fiecare sarcina atribuita, totul spre binele clientilor si totodata al familiei Biroul Contabil.

Ne luam in serios responsabilitatile care toate la un loc, intra in portofoliul serviciilor prestate. Inregistram societati, pregatim rapoarte si intocmim toata documentatia necesara functionarii intreprinderilor. Ne ocupam de plata salariilor si ne respectam angajatii, carora le venim in intampinare cu programe de lucru flexibile.

In acelasi timp, suntem deschisi provocarilor si acceptam ideile creative si inovative venite din partea clientilor si a personalului. Singura conditie este sa aiba un aspect pozitiv, constructiv, orientat spre succes. Sustinem orice solutie in care, pe termen mediu si lung, intrezarim un potential factor de crestere pentru noi, pentru client, dar si pentru angajat.

Si in tot ce facem, punem energie si pasiune. Pentru ca ne place sa muncim nu doar individual, ci si in echipa. Asadar, daca va regasiti in descrierea noastra, daca vedeti si altceva dincolo de simpla munca plictisitoare de birou, daca simtiti ca ati putea fi unul dintre noi, va asteptam sa faceti parte din colectivul Biroul Contabil!

Trimite CV

×