GDPR

Siturile noastre partenere nu colecteaza sau stocheaza date de tip cookies sau ip, colectam dar datele de contact furnizate prin intermediul campurilor active aflate pe siteuri. Daca colaborarea dintre noi si cei care ne solicita serviciile ulterior trimiterii cererii de oferta se razgandeste in privinta colaborarii cu noi, datele personale ale acelor persoane nu sunt pastrate sau colectate.

Politica de confidentialitate si protectia datelor personale dintre noi si colaboratorii nostrii este prezentata la semnarea contractului iar textul acestei anexe a contractului se regaseste mai jos sau poate fi downloadat sub forma de  pdf de AICI

 

Politica de confidentialitate și Protecția datelor personale

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană vizată).

Împuternicit – entitatea care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului

Operator – entitatea care, singura sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale – orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau făr utilizarea de mijloace automatizate

Persoana vizată / Client – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.

Politică – politica de confidențialitate și protecție a datelor personale

Pentru a înţelege propriile dumneavoastră drepturi, vă sfătuim să citiţi prezenta Politică. Vizitarea site-ului se realizează fără să fie nevoie de identificarea sau dezvăluirea niciunei informaţii personale. Informațiile furnizate de către dvs. prin chestionare sau date de contact sunt furnizate în mod liber de către dvs. și nu necesită obligativitatea obținerii consimțământului din partea S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D

În privința Clienţilor sau posibililor Clienţi, datele furnizate de aceştia pe parcursul încheierii contractului sau ulterior încheierii contractului, vor fi folosite exclusiv în vederea executării contractului de prestări servicii și nu vor fi transmise sub nicio formă către terţe persoane în afară de cele autorizate şi nici nu vor face obiectul vreunei dezvăluiri. Datele sunt colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu acestea.

Principiile de protecție a datelor

Următoarele principii privind protecția datelor vor fi respectate:

  • Procesarea este legală, echitabil și transparent. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom oferi informații privind prelucrarea la cerere.
  • Procesarea este limitată la scopul procesării. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale în procesul de prestări servicii angajat fiind explicite și legitime și nu vor fi prelucrate ulterior în alte scopuri incompatibile.
  • Procesarea se face cu date minime. S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D colectează și procesează doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop sau cerere primită de la dvs. folosind date adecvate, relevante și limitate scopului. Procesarea este limitată pe perioada contractului de servicii. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea și corectitudinea datelor de la momentul colectării și până la momentul ștergerii acestora.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor personale în perioada în care ne-au fost furnizate.

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

  • Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
  • Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la/despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
  • Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
  • Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  • Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
  • Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  • Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificati
  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într- un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
  • Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza
  • Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.

Datele furnizate

Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele și prenumele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – în principal informațiile necesare pentru livrarea unui email sau unui serviciu sau pentru a răspunde cererilor sau emailurilor primite de la dvs. și pentru a îmbunătăți experiența de client. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea răspunde la cererile dvs. sau de a vă transmite informațiile solicitate. Aceste informații includ, de exemplu, numele dvs. și adresa de e-mail.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.- D, nefiind comunicate niciunei terţe persoane, cu excepţia cazului în care acestea sunt solicitate de autorități publice pentru prevenirea, cercetarea şi reprimarea infracțiunilor; autorități în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Informațiile colectate automat despre dvs.

Aceasta include informații care sunt stocate automat de module cookie și alte instrumente de sesiune. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența de client. Când utilizați serviciile noastre sau căutați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Cum folosim datele dvs. Personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru:

  • pentru a vă oferi serviciile nostre Acestea includ, de exemplu, înregistrarea contului, întocmirea și derularea contractului, evidenţierea financiar-contabilă, emiterea

facturilor, oferindu-vă alte produse și servicii pe care le-ați solicitat;

  • pentru a îndeplini o obligație în conformitate cu legea sau contractul;

Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vă procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • pentru a vă identifica;
  • pentru a vă oferi serviciul contractat sau a răspunde cererilor dvs;
  • pentru a comunica cu dvs. fie pentru derularea contractului, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • pentru a vă trimite infomații si prestarea de servicii conform contractului
  • să gestionăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportament și istoric de cumpărare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
  • să realizăm chestionare privind satisfacția clienților;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a îndeplini obligațiile care decurg din lege si/sau pentru a folosi datele dumneavoastră personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege pe durata contractului de presări servicii.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. Personale

Datele personale despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a vă oferi posibilitatea de a vă oferi serviciul sau pentru a îmbunătăți experiența clienților.

S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D va pune la dispoziţia anumitor angajaţi (de exemplu departamentul financiar-contabil, comercial, suport tehnic, facturare, juridic) informaţii şi date personale furnizate de dvs. în scopul exclusiv de furnizare corespunzătoare a serviciilor. Fiecare dintre aceşti angajaţi va primi instrucţiuni

speciale în ceea ce priveşte prelucrarea propriilor dvs. date personale.

Împărtășim datele dvs. cu:

Partenerii noștri de prelucrare a plăților:

  • ING Bank

Lucrăm numai cu partenerii de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Noi dezvăluim datele dvs. personale terților sau funcționarilor publici atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Cum asigurăm securitatea datelor

Chiar dacă încercăm tot ce putem, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să notificăm autoritățile competente privind încălcările datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Autoritatea de supraveghere

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal www.dataprotection.ro

S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Online

Informatiile furnizate catre S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D prin intermediul siturilor partenere sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D, cerere de oferta, etc), conform legilor in vigoare. S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@biroulcontabil.ro sau prin posta, la adresa: S.C. Biroul Contabil IC S.R.L.-D, Aleea Barajul Iezerul, nr. 6a, etaj 2, cam. 206, Sector 3, Bucuresti.

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. Ultima modificare a fost făcută pe 20 mai 2018.

 

×