Despre noi

 

Echipa noastra este tanara si este pregatita sa va stea la dispozitie cu solutii elegante, practice si eficiente.

Suntem o echipa de profesionisti care va asigura performanta business-ului tau, iar activitatea ta se va desfasura in siguranta. Asiguram servicii  contabile, contabilitate financiara, servicii de audit, servicii de salarizare si personal, expertiza contabila pentru toate tipurile de societati comerciale.

Secretul nostru este comunicarea permanenta cu clientul, cunoasterea si implicarea in activitatea acestuia pentru a oferi cele mai bune solutii problemelor sale.

Servicii

Contabilitate si salarizare

Cunostintele noastre in domeniu sunt la cel mai ridicat nivel, avem infrastructura necesara pentru a evolua o data cu trendul impus de piata si factorul social, baza tehnica si bineinteles productivitate unui business.

Consultanta financiara

Prioritate in serviciile noastre este intotdeauna profitul clientului. Prin profit un business se deosebeste de altul, un business evolueaza si se dezvolta, profitul este punctul central si echilibrul financiar al oricarei activitati.

Consultanta in business

Stabilitatea se poate oferi printr-o informare prompta si corecta. Strategiile financiare trasate ale unui business nu trebuie sa ignore taxele legale, dinamica acestora, precum si trendul prestabilit intern si global al acestora.

Experienta

Contabilitate 95%
Salarizare 90%
Consultanta fiscala 85%
Expertiza contabila 70%
Infiintari firme 75%

Suntem o echipa tanara, dinamica si ambitioasa

×