Ce oferim

Contabilitate

Cunoștințele noastre în domeniu sunt la cel mai ridicat nivel, avem infrastructura necesară pentru a evolua odată cu trendul impus de piață și factorul social, baza tehnică și bineînțeles productivitatea unui business.

Salarizare

Creșterea afacerii dvs. este adesea însoțită de creșterea forței de muncă. Afacerea dvs. crește? Gestionarea personalului dvs. trebuie să evolueze în mod corespunzător, pe de o parte, pentru a îndeplini obligațiile legale, dar, pe de altă parte, pentru a vă recompensa și motiva angajații.

Consultanță fiscală

Stabilitatea se poate oferi printr-o informare promptă și corectă. Strategiile financiare trasate ale unui business nu trebuie să ignore taxele legale, dinamica acestora, precum și trendul prestabilit intern și global al acestora.

Consultanță în business

Prioritate în serviciile noastre este întotdeauna profitul clientului. Prin profit un business se deosebește de altul, un business evoluează și se dezvoltă, profitul este punctul central și echilibrul financiar al oricărei activități.

Expertiză contabilă

Garantăm calitatea informațiilor contabile și financiare pentru performanță. Ne angajăm să vă înțelegem afacerea și sectorul dvs. de activitate pentru a stăpâni problemele și constrângerile. Participăm la dezvoltarea organizării contabile și a procedurilor administrative, cu cel mai mare respect față de domeniul companiei dvs.

Înființări firme

Inițierea unui business nu reprezintă întotdeauna o misiune ușoară, cu un parcurs clar. De cele mai multe ori, calea este una destul de îndelungată și de întortocheată, cu obiective greu de atins.

Echipa noastră este tânără și este pregătită să vă stea la dispoziție cu soluții elegante, practice și eficiente. Suntem o echipă de profesioniști care vă asigură performanța business-ului, iar activitatea se va desfășura, astfel, în siguranță. Asigurăm servicii contabile, contabilitate financiară, servicii de audit, servicii de salarizare și personal, expertiză contabilă pentru toate tipurile de societăți comerciale. Secretul nostru este comunicarea permanență cu clientul, cunoașterea și implicarea în activitatea acestuia pentru a oferi cele mai bune soluții problemelor sale. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă variată de servicii contabile care pot fi grupate în pachete personalizate în funcție de necesitățile fiecăruia. Dorim să construim cu clienții noștri un parteneriat durabil, bazat pe încredere, respect și corectitudine