Cariere în contabilitate - alegeți una dintre carierele viitorului!

Sectorul economico-financiar se află într-o continuă expansiune, iar firma noastră de contabilitate urmează un trend similar. Acesta este unul dintre motivele pentru care în permanență, căutăm persoane cu o pregătire de specialitate, dispuse să se formeze și să se perfecționeze alături de echipa Biroul Contabil.

Una dintre misiunile noastre este să ne ocupăm de activitățile clienților astfel încât, în cel mai scurt timp, să devină profitabile. De asemeni, ne interesăm de mulțumirea tuturor angajaților mai noi sau cu vechime, cărora le dăm posibilitatea să experimenteze și să progreseze pe plan profesional.

Încurajăm stabilitatea specialiștilor noștri, atât în plan profesional, cât și la nivel personal. Pentru că menținerea echilibrului între aspectele vieții profesionale și a celei personale, le permite să-și îndeplinească eficient fiecare sarcină atribuită, totul spre binele clienților și totodată al familiei Biroul Contabil.

Ne luăm în serios responsabilitățile care toate la un loc, intră în portofoliul serviciilor prestate. Înregistrăm societăți, pregătim rapoarte și întocmim toată documentația necesară funcționării întreprinderilor. Ne ocupăm de plata salariilor și ne respectăm angajații, cărora le venim în întâmpinare cu programe de lucru flexibile.

În același timp, suntem deschiși provocărilor și acceptăm ideile creative și inovative venite din partea clienților și a personalului. Singura condiție este să aibă un aspect pozitiv, constructiv, orientat spre succes. Susținem orice soluție în care, pe termen mediu și lung, întrezărim un potențial factor de creștere pentru noi, pentru client, dar și pentru angajat.

Și în tot ce facem, punem energie și pasiune. Pentru că ne place să muncim nu doar individual, ci și în echipă. Așadar, dacă vă regăsiți în descrierea noastră, dacă vedeți și altceva dincolo de simpla muncă plictisitoare de birou, dacă simțiți că ați putea fi unul dintre noi, vă așteptăm să faceți parte din colectivul Biroul Contabil!