Planuiesti sa-ti deschizi propria afacere? Bine ai venit in clubul de elita al acelor oameni care au curajul sa riste si sa castige. Esti pe cale sa intri intr-o lume diferita, prietene, in care posibilitatile de dezvoltare si success sunt nelimitate. Este momentul in care vei descoperi locuri noi si vei atinge culmi pe care le-ai crezut de neatins.

Dar inainte de asta apare sarcina herculiana de a construi o afacere de la zero. Si cel mai important lucru de care ai nevoie, chiar mai important decat o moderatie in ceea ce priveste riscul, este investitita de inceput.

Exista cativa oameni, posibil ingeri in aceasta lume, care de fapt au destui bani in cont pentru a-si incepe planul de afacere singuri. Dar pentru cei dintre noi care am fost mai nechibzuiti cu salariile noastre, nu sunt prea multe optiuni ramase, cu exceptia imprumutului, de la prieteni, familii sau institutii bancare. Sunt sigur ca esti capabil sa te descurci cu prietenii si familia. Da-mi voie sa-ti explic de ce a apela la finantare de la banca si insitutii financiare e in avantajul intreprinderii tale abia creata.

Rambursare usoara

In comparativ cu imprumutul de la familie si prieteni, finantarea pentru afaceri de la o banca sau alt creditor privat va fi mult mai usor de rambursat datorita structurii., in timp ce prietenul tau poate sa aiba nevoie de bani oricand si sa-i ceara inapoi.

Imprumuturi fara ipoteca

Multi creditori, in special institutiile financiare private, ofera imprumuturi pentru afaceri in conditii foarte accesibile. Acestia pot chiar sa nu includa nicio ipoteca pentru casa sau proprietatea ta. Aceasta este o propunere chiar si mai buna pentru antreprenorii care nu sunt intr-atat de stabili financiari si nu au ajuns inca in stadiul de a detine o proprietate.

Incasare mai rapida

Acesta este un alt avantaj al apelarii la finantarea institutionala pentru afaceri. Acesti creditori inteleg faptul ca o afacere, mai ales una aflata la inceput, are nevoie de o incasare rapida pentru a profita de oportunitatile care apar. Ei trebuie sa fie siguri ca raspund cererilor de imprumut, in mod negative sau pozitiv, in cel mai scurt timp, care ar putea ajunge si la doar sapte zile.

Pastreaza-ti mandria

Pentru multi oameni, apelul la prieteni sau familie pentru orice fel de ajutor financiar, chiar si de forma unei finantari de inceput pentru o initiativa, le poate rani orgoliul. Dar daca iei un imprumut de afaceri de la o banca sau institutie financiara, ego-ul tau nu va fi ranit, si vei putea incepi sa materializezi planurile pe care le-ai imaginat.

In cazul in care ai nevoie de mai mult ajutor sau informatii despre finantarea pentru afaceri sau cauti o sursa sigura pentru asistenta financiara, BIROULCONTABIL.RO este un partener in care poti avea incredere.

biroulcontabil_incredere