Pariez ca tu vrei sa ai succes. De fapt as paria ca ai petrecut mult timp intrebandu-te:

 “Cum pot sa am succes? Ce este succesul? Cum pot realiza visele pe care le am?”
Si vreau sa incep discutia asta prin a te felicita, pentru ca ti-au trecut aceste ganduri prin minte si ti-ai adresat aceste intrebari. Vreau sa stii ca ai in tine, probabil o neliniste si un potential care ma face sa cred ca inca nu ai realizat succesul tau maxim, ca probabil nu ai atins potentialul tau cel mai mare.
Dalai Lama spunea “Ai doua treburi pe acest pamint. Sa fii fericit si sa fii folositor”.
Prima greseala pe care o fac oamenii si pe care o fac toate femeile la randul lor in legatura cu succesul este ca au impresia ca Succesul este o destinatie. Succesul se priveste ca fiind “acolo”. Noi suntem aici si succesul e acolo. Deseori ne spunem: daca fac lucrurile potrivite ajung acolo – la succes.
Primul lucru de stiut e ca Succesul nu este o destinatie ci o calatorie. 
Gandeste-te la succes ca la un proces. Daca mergi la colegiu, lucrezi din greu 4… 5 ani in dependenta de gradul dorit si in cele din urma vine ziua absolvirii…cineva iti va strange mina si iti va inmana diploma, te va felicita si iti va spune:” Felicitari, esti un succes, ai devenit absolventa!”
Adevarul este ca nu ai devenit un succes in ziua in care ti-ai primit diploma. Ceea ce ti sa intamplat la ceremonie este ca ai fost recunoscuta pentru succes. Diploma e recunostinta pentru ce ai facut in cei 4,5 ani. Ai fost un succes cand ai decis sa nu renunti ca unii dintre colegii tai si ai decis sa continui. Erai un succes de fiecare data cind ai invatat pentru un test, erai un succes cind ai facut un proiect sau o tema scrisa. Esti un succes pe tot parcursul scolii, esti un succes zilnic.
Succesul este o chestiune zilnica nu una de destinatie.
Adesea noi femeile avem tentinta de a devaloriza momentul astazi si de a mari destinatia. Se vorbeste mereu despre
 “cand ajung acolo”, “daca ajung acolo” sau “cand realizez asta”
 Gresit, succesul e un lucru zilnic!
Iata de ce sunt aici sa-ti spun ca secretul succesului este determinat de agenda ta zilnica. Un articol in care se vorbeste despre asta mai detaliat ai aici Un truc care te conduce spre succes.
Adesea ne spunem… ” vreau sa fiu antreprenoare !”
 Ei bine, felicitari, ai luat o decizie minunata. Dar asta nu te va face o antreprenoare de succes. Nu decizia te face pe tine, tu trebuie sa faci decizia, ocupandu-te de ea zilnic.
Cu alte cuvinte ce vrei sa fii maine trebuie sa faci astazi. Vizualizezi maine, asta iti da speranta si asta e motivatia si visul tau. Vizualizezi maine dar valorifici astazi. Ce inseamna asta? Asta inseamna ca ce fac zilnic ori ma duce mai aproape de acea viziune,vis, ori chiar ma poate indeparta de ele.
 success-300x225
Asa ca urmele tale catre succes sunt de fapt urme ale succesului, pentru ca fiecare pas facut e bazat pe telurile pe care le ai in viata ta.
Fiecare ar trebui sa ne traim viata ca si cum nu vom invata niciodata ce trebuie sa invatam, nu vom fi niciodata capabile sa indeplinim ceea ce vrem sa indeplinim, nu vom putea niciodata sa experimentam ceea ce dorim sa experimentam.
 Asa ca un pas imprtant catre succes e sa alegi firma de contabilitate biroulcontabil.