Ca un lider de afaceri, știți cât de important este de a monitoriza sănătatea financiară a companiei dumneavoastră. Foaia de echilibru singur necesită controale frecvente pentru a se asigura că totul este bine.

 

În timp ce ești ocupat de control fiecare detaliu, este ușor să trecem cu vederea imaginea de ansamblu. În experiența mea, există un număr de situații specifice în care o revizuire financiară este destul de mult garantat: Bugetul dvs. a devenit atât de depășit, care nu se potrivește cerințele dumneavoastră, compania dvs. a crescut semnificativ în ultimul an sau poate aplici pentru un împrumut de afaceri sau de pitching afacerea dvs. pentru investitori.

 

Desigur, nici una dintre aceste situații sunt negative, dar ele nu oferă linii directoare pentru menținerea unui mediu financiar stabil. Cu toate acestea, uneori, compania dumneavoastră încă vânturile într-un șanț financiar.

 

Pilitura de faliment de afaceri au scazut in ultimii cinci ani, dar 26,983 afacerile încă a intrat in faliment in SUA in 2014. Asta înseamnă că o mulțime de proprietari de afaceri lipsesc încă semne că ruina financiar este aproape. De fapt, thinkBIG 2014 studiu RSM Bird Cameron a arătat că doar 35 la suta din proprietarii de afaceri pot evalua cu exactitate în valoare de companiile lor.

consultant_biroulcontabil

Beneficiile unui consultant financiar

Pentru a evalua cu exactitate valoare companiei dvs., aveți nevoie de un consultant financiar. Aducerea într-un consultant financiar poate fi benefic pentru un cuplu de motive. În primul rând, un consultant va uita obiectiv la finantele, în timp ce judecata ar putea fi umbrită de emoții. De prea multe ori, companiile obține într-un model specific și este greu să reexamineze unele dintre principiile lor de bază, care poate fi trăit eficacitatea lor.

 

În plus, înțelegerea profundă a legislației fiscale unui consultant vă putea salva de fapt bani, mai ales dacă aveți nevoie pentru a ține cont de proprietate de închiriere, venituri independente, etc. Ei vor ști fiecare beneficiu posibil sunteți eligibil pentru; ca un bonus, nu va trebui să facă angajamentul pe termen lung de a angaja un membru al personalului permanent.

 

Odată, echipa mea a lucrat cu o companie care a fost aplecarea înapoi pentru a satisface orice tip de client, dar în acest sens, se pune presiune excesivă asupra resurselor sale. După o analiză aprofundată, am descoperit că mulți dintre clienții săi aparent atractive au fost de fapt costa aceasta bani, în timp ce anumite segmente neiubit pieței sale reprezentată oportunități de creștere prime. Compania nu a avut timp sau resurse pentru a analiza datele, ci prin angajarea unui consultant extern, a fost capabil de a ajunge la miezul problemelor sale financiare înainte de situația a devenit ireversibil.

 

Când să cheme în ajutor

Beneficiile unui consultant financiar sunt numeroase, dar înainte de a vă grăbi în ceva, aveți nevoie pentru a da seama dacă firma dvs. este la risc financiar. Aici sunt patru semne:

 

Creșterea pierderilor: Examinează bilanțul companiei dvs., și compara deținerile de numerar actuale. Cum a arata anul trecut? Acum ce zici de trei luni? Este aceasta o tendință recurente? Dacă este așa, trebuie să dau seama de ce compania dumneavoastră este construirea pierderi.

Stagnare: Dacă nu ați observat orice pierderi semnificative, e minunat. Dar tot trebuie să vă asigurați afacerea ta este în creștere. Dacă numerele arată că firmei tale plateaued, e timpul să-și reevalueze strategia financiară.

Facturilor nu plata la timp: Uneori, plata facturilor sunt târziu din cauza unor omisiuni mici. Cu toate acestea, faptul că nu a plăti facturile la timp pentru că nu este suficient de bani într-un cont este un semn sigur de probleme financiare.

Marja de profit scăzută: Având în vedere timpul și banii pe care le-ați investit, nu câștigurile după-fiscale par rezonabile? Investind mai mult de ceea ce vedeți în declarațiile vă va oferi un set surprinzător de financiare. Dacă numerele nu au sens, acesta poate fi timp pentru a angaja un profesionist.

Dacă oricare dintre aceste situații suna familiar, aveți nevoie pentru a investi într-un expert financiar calificat. Crede-mă, a consulta un profesionist vă poate ajuta să evite scaderi că multe întreprinderi mici se confruntă cu astfel încât să puteți reveni la deservesc clienții dumneavoastră.