Nu puține sunt zilele în care clienții ne reamintesc cât de importante sunt serviciile noastre de contabilitate în compania lor.

La rândul nostru, le povestim despre competiția din lumea contabilității și miza enormă în a păstra mereu standarde înalte și o doză serioasă de dinamism. În fiecare dintre proiectele noastre, vedem contabilitatea ca fiind compusă din 2 parți egale: știință exactă și artă. Știință pentru că trebuie să respecți legile contabile și fiscale, iar artă pentru că trebuie să știi cum să le aplici.

Când ne gândim la clienții noști, știm că dincolo de nevoia de admirație sau putere, stă nevoia de a conduce un business profitabil.  Iar pentru a ne putea susține clienții pe drumul spre success al profitabilității, suntem mereu prezenți la evenimente prin care putem cunoaște mai bine lumea oamenilor de afaceri.

Unul dintre cele mai recente evenimente la care am participat a fost “Descoperă cum poți face afaceri în Olanda”, organizat de Camera de Comerț Olandeză Română (NRCC).

A fost o reală plăcere să-i ascultăm pe moderatorii întâlnirii: Wijnand Marchal, consilier economicAmbasada Olandei la Bucuresti, Cristian Mateescu, Consilier comerț, Ambasada Olandei la București.

Cu ajutorul prezentărilor practice, a studiilor de caz și a statisticilor, moderatorii au oferit idei valoroase fiecărui antreprenor interesat să se dezvolte pe piața olandeză și nu numai. De la accelerarea și promovarea exporturilor românești pe această piață sau creșterea competitivității prin proiecte de cooperare, temele abordate au construit o bază solidă pentru oricine își dorește să pornească în investiții străine.

Mulțumim NRCC pentru această ocazie unică de a cunoaște oameni bine pregătiți în domeniu și șansa de a descoperi informații din culise despre dezvoltarea afacerilor prin extinderea spre piețe internaționale.