Foarte multe persoane doresc sa poata lucra din confortul casei lor, si in acelasi timp sa aiba o afacere de succes, dar nu toata lumea stie secretul unei afaceri de succes. In primul rand este vorba de devotament si implicare, nu poti avea o afacere fara ii aloci tipul necesar. Daca la un loc de munca normal ai un program stabilit inca de la inceput, asa este si atunci cand esti propriul tau sef.

Primul lucrul pe care trebuie sa il pui la punct este acela de a evidentia serviciile oferite, uni patronii vor anumite servicii pentru afacerea lor, de aceea va trebui sa iti stabiliesti foarte bine ceea ce ai de oferit.

De asemenea trebuie sa stabilesti si standardele serviciilor pe care le oferi, serviciile de calitate implica un personal specializat pe domeniul de lucru si implicit resurse banesti considerabil pentru mentinerea personalului calificat.

Un contabil bun este acela care lucreaza cu un soft bun, dar mai ales un soft pe care il cunoaste foarte bine, de aceea incepe sa lucrezi cat poti de mult cu programul ales de tine si folosestete de atelierele postate pe site-urile de specialitate.

Tot ce a fost mai greu a trecut, au mai ramas cateva lucruri de facut si poti spune ca esti proprietarul unei afaceri la domiciliu. Unul din aceste lucruri, este mentinere unei legaturi permanente cu clientii stabili dar si cu cei care sunt bucurosi de o noua colaborare cu tine. Urmareste feedback-urile primite de la clientii tai si vezi ce poti sa imbunatatesti la serviciile tale, acesta este un proces foarte indelungat dar te va ajuta sa oferi servicii de contabilitate de calitate.

Se stie deja ca din vorba in vorba se stabilesc legaturile, asa ca folosestete de site-urile de socializare pentru a promova afacerea ta, si prietenii iti pot fi clienti, si tot ei te pot recomanda altor persoane care au nevoie de un contabil cu program flexibil.

Ultimul pas in realizarea unei afaceri de succes este un program flexibil, multi patronii au nevoie de astfel de contabili, care sa isi adapteze programul dupa programul lor.

my-srl_01

Acum esti gata, poti incepe propria ta afacere de contabilitate la domiciliu.