Cand te decizi sa incepi o afacere trebuie sa tii cont de cateva lucruri importante, daca la inceput totul se rezuma la ce tip de afacere doresti, in functie de acest lucru responsabilitatile cresc sau scad la fel si deducerile financiare.

Un lucru important il reprezinta responsabilitatile  fiscale, acesta fiind in functie de tipul de activitate care il prestezi ca si companie, putand varia si  include taxe de stat, impozite pe profit, taxa de utilizare, vanzari,compensatiile lucratorilor si lista poate continua. Daca nu sunteti constient inca de la inceput de acestea lucruri puteti fi sanctionat, si pentru a evita aceste penalizari apelati din timp la o firma de contabilitate buna, sau puteti afla toate informatiile necesare cu ajutorul specialistilor.

O alta prioritate o reprezinta urmarirea fluxul de numerar, desi este usor sa faci plati cu ajutorul cardului este foarte important sa notezi aceste plati, deoarece  puteti pierde deduceri valoroase, dar puteti lua de asemena amenzi in urma controalelor organizate de comisiile de specialitate. Daca tineti o evidenta corecta a tuturor cheltuielilor realizate puteti salva o suma semnificativa de bani de pe urma deducerilor si puteti scapa de amenzi usturatoare.

Stim ca multe persoane considera ca ceea ce este scris este sfant, dar in prezent tehnologia a avansat foarte mult, si cu ajutorul ei poti economisi  timp si bani, deoarece  cu ajutorul programelor de specialitate puteti pastra toate documentele necesare in format electronic si astfel le puteti preda mult mai usor unui contabil.

Pentru orice afacere contabilitatea este importanta, de aceea trebuie sa stabiliti inca de la inceput cine se va ocupa de aceasta parte, daca initial totul pare usor pe parcurs situatie se complica, de aceea daca nu stapaniti foarte bine aceasta parte apelati la un contabil bucuresti, care sa va poata ajuta atunci cand aveti nevoie, astfel veti economisi timp si bani si cu ajutorul acestuia puteti maximiza deducerile  dumneavoastra.

In concluzie in momentul in care doriti sa incepeti o afacere documentati-va inainte pentru a nu avea probleme pe parcurs, si asa afacerea va avea succes.