(13 martie 2019 –   Hotelul Athénée Palace Hilton)

Atmosferă caldă și relaxată. Gândire inovativă. Noi conexiuni de business. Întâlniri de networking, drept cheia succesului în afaceri.

Așa am descrie, în doar câteva cuvinte atmosfera de la Networking Drink organizată de Camera de Comerț Olandezo-Română pe 13 martie 2019, la București.

Acest eveniment a fost, pentru noi, prilejul perfect pentru a vorbi despre educația în contabilitate și a împărtăși păreri despre subiecte actuale din lumea business.

Am perceput Networking Drink ca pe un canal de comunicare cu un public premium. Recomandăm aceste întâlniri tuturor companiilor interesate de vizibilitate și proiecte specialeFiind o oportunitate unică de a consolida noi perspective și a încheia noi parteneriate, aceste întâlniri de networking trebuie să se regăsească în agenda fiecărui antreprenor dornic să țină pasul cu ultimele noutăți.

Cum să îți spui povestea, astfel încât clienții să se identifice cu brandul tău, cum să comunici mai bine cu publicul tău țintă sau cum să te integrezi mai bine în comunitatea de business locală, au fost câteva dintre subiectele fierbinți de discuție ale serii.

Mai mult decât șansa de a învăța mai multe despre clienții noștri și, prin urmare, o lecție despre servicii mai bune de contabilitate, Networking Drink este o întâlnire cu substanță în care se creează puntea dintre comunitatea locală, cea internațională și profesioniștii din lumea afacerilor de pretutindeni.

Rămâneți alături de noi și citiți impresii din culise despre cele mai relevante întâlniri de afaceri din România.