Esti detinatorul unei mici afaceri? In majoritatea cazurilor, detinatorii de mici afaceri nu acorda destula atentie evidentelor ce tin de contabilitate, pentru ca sunt mult prea ocupati sa gestioneze intrega afacere pe cont propriu. Datorita acestui motiv, multi dintre ei se confrunta cu pierderi si, in final ajung sa inchida intreaga afacere. Aceasta este slujba unui expert in contabilitate si pentru asta poti angaja un contabil de gestiune autorizat care indeplineste toate sarcinile necesare pentru a asigura prosperitatea afacerii tale.

biroulcontabil_chart

Este crucial sa angajezi un contabil sau sa derogi responsabilitatea catre o firma de contabilitate care sa se ocupe de conturile tale si sa tina evidenta fiecarui venit si a fiecarei cheltuieli. Te-ar ajuta sa-ti dezvolti afacerea si sa intelegi cum lucreaza compania ta.

De ce este nevoie sa apelezi la un contabil?

Foarte frecvent, oamenii neglijeaza cheltuielile mici ale afacerii lor, dar te-ai gandit poate ca tocmai aceasta neglijenta te-ar putea costa intr-o zi? Sunt multe departamente intr-o organizatie mica, dar cele mai importante sunt conturile, daca departamentul primar nu este stabil, atunci compania nu este structurata corespunzator, fapt care duce la pierderi. In consecinta, este crucial sa-ti analizezi conturile sis a apelezi la un  contabil.

Beneficiile pe care le aduce un contabil

  • Gestionare corespunzatoare a afacerii – Un contabil scoate la iveala principiile de baza ale organizatiei, face statistici – profit, pierderi, date, s.a. care pot decide valoarea companiei. O revizie corespunzatoare a activitatii conturilor te va ajuta sa iei o decizie inteleapta care va asigura benefici pentru afacerea ta pe termen lung. Daca gestionezi o organizatie mica si nu poti angaja un contabil in mod permanent, poti opta pentru Servicii de Contabilitate Bucuresti. Te va ajuta sa economisesti bani, iar serviciile pe care le ofera sunt necesare afacerii tale.
  • Tine in frau compania – Un contabil se ocupa cu detalii minutioase ce tin de compania ta, ei tin evidenta salariilor, imprumuturilor, datoriilor, cheltuielilor, veniturilor, pe scurt, totul. Te ajuta sa stabilesti un obiectiv si te ajuta sa eviti dezastrul financiar
  • Te ajuta sa economisesti timp – Daca angajezi un expert contabil, nu este nevoie sa te ingrijorezi in privinta problemelor legate de afacere, pentru ca el va avea la indemana toate evidentele si documentele relevante pentru ca tu sa ai acces imediat la ele. Astfel, daca doresti sa iei un imprumut sau sat ii evidenta circuitului de intrare sau de iesire a banilor, datele sunt mereu la indemana. Acest lucru ajuta afacerea sa functioneze intr-un mod sistematic, existand mai putine sanse sa iasa in pierdere
  • Utilizare corespunzatoare – Un contabil iti va da sfaturi intelepte in legatura cu felul in care iti poti investi banii. De asemenea, te va ajuta sa minimizezi costurile si sa identifici moduri mai profitabile de a economisi banii. Nu trebuie sa te mai ingrijorezi in legatura cu taxele, pentru ca departamentul de conturi se va ocupa de asta, asigurand o conducere facila a afacerii.

Astfel, daca vrei ca o organizatie sa fie condusa fara pierderi si sa eviti fraudarea in organizatia ta, apeleaza la BIROULCONTABIL. Serviciile lor avizate iti vor ajuta organizatia sa se dezvolte iar astfel, banii investiti initial in serviciu vor avea rentabilitate.